Географія віскі

Канадський віскі — «житній» віскі

Як правило, основною сировиною для його виробництва служить кукурудза, можна зустріти і житній віскі, але рідко.

Американський віскі – відомий віскі бурбон

Особливість американського віскі полягає в тому, що робиться він, переважно, з кукурудзи (такий віскі офіційно іменується бурбон), хоча присутні і житній, пшеничний і солодовий варіанти.

Японський віскі — наймолодший віскі

Робиться по шотландської технології, однак має не настільки виражений присмак диму. Вирізняється стабільно високою якістю, за що цінується у всьому світі.

Ірландський віскі. Історія і відомі марки

Завдяки потрійний перегонці і відсутності стадії копчення, алкогольний напій виходить дуже легким. До слова кажучи, з ірландського віскі, можливо, потрібно починати знайомство з віскі взагалі.

Шотландський віскі – відомий на весь світ скотч

Віскі, зробленому в цій країні, характерний
присмак торфу, над вогнем з якого коптиться солод на одній зі стадій виробництва. Як правило, хороший скотч повинен трохи пахнути димом, і його непросто пити нерозбавленим.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *